WIX

WIX proizvodi više od 12.000 modela filtera za ulje, vazduh, gorivo, rashladne tečnosti, kabine, hidrauliku i transmisiju, dok linija WIX industrijskih filtera ima preko 8.000 modela filtera za različite aplikacije. Od 04.05.2016. godine Wix-Filtron je postao dio MANN+HUMMEL GROUP i jedna je od najvećih kompanija na svijetu specijalizovanih za proizvodnju filtera.Danas je WIX kompanija sa više od 3.500 zaposlenih, koja godišnje proizvede više od 210 miliona filtera koji se prodaju u preko 80 zemalja širom svijeta, a Wix filteri su postali sinonim za bogatu tradiciju kvaliteta.

DELPHI

Kompanija Delphi prisutna je na tržištu autodijelova još od 1900-te godine i danas je jedna od 5 najrespektabilnijih svjetskih kompanija u oblasti proizvodnje i distribucije autodijelova. Svaki Delfi  filtar ispunjava precizne standarde kvalitete koji uključuju najnoviju tehnologiju za filtriranje, ispunjavanje ISO norme za trajnost, odvajanje vode i učinkovitost uklanjanja čestica, podržavanje intervala izmjene do 120.000 km, ispitivanje i 100% provjeru prije otpreme. Ono što se nalazi ispod površine izdvaja Delphi od konkurencije.

UNICO

Fabrika filtera "Unico filter" u Tešnju osnovana je daleke 1974. upravo zahvaljujući ugovoru sa njemačkim "Mann Hummelom".  Oko 31 godinu poslije tešanjska fabrika postaje dio svjetski uspješnog koncerna "Mann Hummel. UNICO FILTER brond u svom asortimanu broji preko hiljadu tipova filtera, među kojima su filteri zraka, ulja, goriva, kabine i ostali. Cjelokupna proizvodnja je usklađena sa MANN HUMMEL normama. UNICO FILTER proizvodi su visokokvalitetni, te omogucavaju bolji rad motora i produžavaju vijek trajanja istog.

MANN HUMMEL

S više od 1,000 stručnjaka za istraživanje i razvoj, kontinuiranim rastom i više od 16 filter elemenata proizvedenih u sekundi – Mann Hummel  počev od 1941.godine ostavlja impresivne reference.  Kvalitet, servis i inovacije čine MANN+HUMMEL Grupu istaknutim razvojnim partnerom i dobavljačem originalne opreme za međunarodnu automobilsku i mašinsku industriju.