BEHR

Renomirana njemačka firma Behr, koja se sastoji od dvije firme kćeri – firme Behr Service i Behr Thermotronic, predstavlja spoj tradicije i inovativnosti u proizvodnji komponenti rashladnog sistema putničkih i teretnih vozila. Osnovana davne 1905. godine, tada samo kao proizvođač hladnjaka, danas postavlja najviše standarde u tehnologiji rashladnih sistema. Iz Behr ponude mogu se izdvojiti: termostati, termoprekidači, hladnjaci vode, hladnjaci zraka (interkuleri), izmjenjivači toplote (hladnjaci klime), Visco ventilatori i kvačila... Bilo da se radi o putničkom, teretnom ili industrijskom vozilu, naći ćete Behr pod poklopcem motora s obzirom da je partner najpoznatijih svjetskih proizvođača (VW, Audi, Volvo, Scania, Mercedes Benz, Man, Iveco, Daf, itd)

BOSCH

Kao najveći svjetski nezavisni proizvođač dijelova za automobilsku industriju, Bosch značajno pridonosi sigurnosti u vožnji svojom proizvodnom tehnologijom po najnovijim standardima kvalitete.Bosch proizvodi svjećice gdje , kao evropski predvodnik tržišta i tehnologije, stoji za najvišu razinu kvalitete i iskustva kod svjećica za motore. Sve više i više proizvođača automobila ugrađuju (svjećice, električna kola za paljenje, bobine i plastične cijevi za zaštitu).

SEMLASTIK

SEM LASTIK AS osnovana je 1972. godine u Bursi, koji je jedan od najvažnijih centara u automobilskoj industriji. SEM LASTIK AS započela s radom kao mala radionica, ali uspjela je osigurati solidnu mjesto u automobilskoj zamjenski tržištu u kratkom vremenu kao rezultat  visoke kvalitete i usluge .ovom sektoru