Prodaja dijelova za teretna vozila
Klijentima nudimo usluge prodaje guma i rezervnih dijelova za kamione, autobuse, prikolice i sva druga teretna vozila, uz svakodnevnu dostavu iz Sarajeva na sve adrese u BiH.
Prodaja dijelova za putnička vozila
Vršimo prodaju rezervnih dijelova putničkih vozila, visokokvalitetnih proizvođača uz dostavu na području cijele BiH.

Ono što možete naći u bogatoj ponudi kompanije Genel d.o.o. Sarajevo su sljedeći proizvodi: dijelovi trapa, dijelovi klime, akumulatori, amortizeri, kablovi, izduvni sistemi, grijači, filteri, kočioni program, katalizatori, moduli paljenja, ležajevi točka, mjenjačka i motorna ulja, pumpe za vodu, opruge, remenice i remenje, španeri, termostati, svjećice, sijalice kao i setovi kvačila.

Prepravka i nadogradnja teretnih vozila
U saradnji sa našim pouzdanim partnerima možemo Vam pružiti usluge prepravke (konverzije) teretnih vozila u putnička vozila, tapaciranje sjedišta i sređivanje unutrašnjosti vozila.

Prepravka teretnog vozila u putničko obuhvata:

  • otvaranje bočnih strana,
  • ugradnju stakla,
  • oblaganje unutrašnjosti furgona termozvučnom izolacijom,
  • tapaciranje,
  • elektro instalacije,
  • ugradnju sjedišta,
  • ostale usluge u skladu sa željama i potrebama naših klijenata.

Radimo sa vozilima svih poznatih proizviđača, kao što su Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, Ford, Renault, Opel i sl, isključivo sa visoko kvalitetnim materijalima otpornim na habanje i lakim za održavanje, tako da je kvalitet usluge zagarantovan.

Usluge se vrše prema ECE pravilnicima, a također za sva prerađena vozila ishodujemo potrebne ateste.

U sve navedeno su se uvjerili do sada mnogi naši zadovoljni klijenti, pravna i fizička lica među kojima su i mnoge poznate bh ličnosti.