SEMLASTIK

SEM LASTIK AS osnovana je 1972. godine u Bursi, koji je jedan od najvažnijih centara u automobilskoj industriji. SEM LASTIK AS započela s radom kao mala radionica, ali uspjela je osigurati solidnu mjesto u automobilskoj zamjenskom tržištu u kratkom vremenu kao rezultat  visoke kvalitete i usluge u ovom ovom sektoru.

MONROE

Monroe®, jedan od najcjenjenijih marki u automobilskoj i komercijalnih vozila industrije, proslavio je 100. obljetnicu u 2016. s velikim raspored programa, promocije i druge posebne aktivnosti koje podržavaju hiljade dijelova i usluga i milijuni potrošača diljem svijeta koji se oslanjaju na Monroe proizvoda. Monroe amortizeri, podupirači i drugi proizvodi proizvedeni su Tenneco.

SACHS

Sachs proizvodi su proizvedeni od visoko kvalitetnih materijala i odražavaju stanje tehnike. Oni stoje za visoke performanse i pouzdanost. To je razlog zašto mnogi poznati proizvođači vozila opremiaju svoja vozila s Sachs proizvodima: Svake godine, više od 10 milijuna novih vozila je opremljena Sachs amortizerima. Štoviše, SACHS nudi visokokvalitetne spojke za izvorne proizvođače opreme i tržište rezervnih dijelova.