GLYCO

Glyco je brend visoko cijenjen u automobilskom svijetu, koji nudi širok raspon dijelova iz područja ležajeva i pratećih materijala. Svake godine se Glyco ležajevi ugrađuju na više od 10 miliona automobilskih, pomorskih i stacionarnih motora, kao i na poljoprivrednu i građevinsku opremu. Glyco se oslanja na trradiciju od 100 godina i proizvodi ležajeve koji podržavaju današnje lagane, izdržljive i zelene tehnologije.

GOETZE

Od 1887. godine Goetze je vodeće ime u svjetskoj automobilskoj industriji prvenstveno zbog ponude visokokvalitetnih košuljica cilindara i drugih zamjenskih komponenti. Goetze proizvodi su prepoznatljivi u cijelom svijetu kao pravi primjer vodeće njemačke OE tehnologije. Goetze nudi kvalitetna rješenja za klipne prstenove i košuljice cilindara, kao i niz rješenja za brtvljenje.

FEDERAL MOGUL

Malo je korporacija na svijetu koje se mogu pohvaliti da su njihovi proizvodi i u svemiru. Federal Mogul je jedna od njih. Ako to nije dovoljna referenca, godišnji prihod od gotovo sedam milijardi dolara bi trebao biti
Federal Mogul danas je mnogo više od proizvođača ležajeva. Danas je to multinacionalna kompanija čija se ponuda grana u dijelove za popravak motora te u ponudu dijelova za servis i održavanje.

BOSCH

Kao najveći svjetski nezavisni proizvođač dijelova za automobilsku industriju, Bosch značajno pridonosi sigurnosti u vožnji svojom proizvodnom tehnologijom po najnovijim standardima kvalitete.Bosch proizvodi svjećice gdje , kao evropski predvodnik tržišta i tehnologije, stoji za najvišu razinu kvalitete i iskustva kod svjećica za motore. Sve više i više proizvođača automobila ugrađuju (svjećice, električna kola za paljenje, bobine i plastične cijevi za zaštitu).