SAVA

Sava je jedan od najvećih i najuspešnijih proizvođača pneumatika u Srednjoj Evropi, sa širokim asortimanom pneumatika za putničke automobile, SUV vozila, lake kamione i kamione. Začeti u maloj Sloveniji, koreni kompanije Sava proširili su se na čitavu Evropu, pa i dalje.

DOUBLE STAR

Doublestar guma je je jedan od vodećih svjetskih proizvođača guma, domaće i međunarodne poznate navedene tvrtke u Kini. Ona ima dvije proizvodne baze u Qingdao i Shiyan. ”. Doublestar je posvećen stvoriti najviše vrijednih proizvoda i usluga za svoje klijente u sektoru guma za komercijalna vozia i autobuse.

TRIANGLE

Od svog osnivanja 1976. godine, Triangle je već stekao 33 godina historijr proizvodnje gume je za većinu primjena. Tijekom svih ovih godina Triangle je uvijek održavao jedan temeljni cilj: zadovoljiti svoje globalne zahtjeve kupaca i služiti globalno tržište putem kontinuiranog istraživanja i razvoja. Ovaj fokus je dozvolio Triangle da postane jedan od najvećih proizvođaca gumai, rang, 10. među proizvođačima guma u svijetu danas.

CONTINENTAL

Continental je osnovan 1871. godine u Hanoveru, Njemačka, i danas je jedan od svjetskih vodećih dobavljača automobilske industrije. S više od 187,000 visokokvalificiranih zaposlenika na više od 269 lokacija u 46 različitih zemalja

PETLAS

Za osobna vozila, laka teretna vozila i kamione, Off-Highway opreme koji se koriste u poljoprivredi, industriji, zemljanim radovima / građevinska vozila i zrakoplova. Petlas ima ISO 9001 certifikat kvalitete sustava osiguranja i AQAP-110 industrijske kvalitete Certificate. 

ANNAITE

ANNAITE gume je sada ponosno među 20 najvećih svjetskih proizvođača guma.

Proizvođač za radijalne kamiona guma i autobusne gume.Potvrde: ECE, S-MARK LABEL, DOT, NOM, SONCAP, GCC, CCC, TS16949, ISO9001.